BUREAU | THE STYLE IS UP TO YOU

Van Engelenhoven Architect werkt niet vanuit één bepaalde stijl maar past de stijl van het te ontwerpen project aan bij de wensen van de opdrachtgever(s) en gebruiker(s). Door een nauwe samenwerking tussen de architect en de opdrachtgever, kritisch te luisteren en input van de architect ontstaat er een uniek ontwerp. Een ontwerp waar de opdrachtgever trots op kan zijn, welke goed in zijn omgeving past en deze omgeving bovendien zal bevorderen. Bij ieder project wordt rekening gehouden met o.a. de context, omgeving, culturele en historische waarden. Hierdoor zal de ontwikkeling zijn omgeving versterken en vice versa.

 

Van Engelenhoven Architect hanteert als rode draad bij haar werkzaamheden ‘Care 4 Living’ als motto. Dit wil zeggen dat een goed en gezond leefmilieu voor jong en oud en de wensen van de gebruikers op nr. 1 staan. Vanwege de juiste balans tussen esthetiek en gebruiksvriendelijkheid straalt de architectuur een bepaalde rust uit waarbij de gebruikers zich prettig voelen.

Met veel passie, gevoel en overtuiging staat het verwezenlijken van uw droom centraal bij Van Engelenhoven Architect.

Heeft u bouwplannen of verbouwingsplannen en bent u op zoek naar HET ontwerp welke aansluit bij uw wensen en budget of nog helemaal geen idee heeft wat u wilt, neem dan gerust vrijblijvend contact op.

Telefoon: +31 6 12837786 / +31 318 306198 | email: info@vearchitect.com

Copyright 2012 Van Engelenhoven Architect